Portfolio

Maak kennis

 

Judith is begonnen als onderwijzeres op een kleuterschool en later in het basisonderwijs. Haar creativiteit en affiniteit met mensen heeft ze hier altijd in weten te verwerken, wat later is uitgegroeid tot een opleiding en eigen bedrijf in kunstzinnig therapie. Daarna is zij als vrijwilliger aan de slag gegaan in het Bijna Thuis Huis en De Troostkamer in Zoetermeer. Hierdoor heeft zij ook ervaring opgedaan met verlies. Bij De Troostkamer is ze begonnen met het maken van kussens en knuffels.

 

 

 

Kenmerkend voor Judith is haar creativiteit die op verschillende manieren tot uiting komt. Pottenbakken, schilderen en bewerken van textiel, het maken van kleding voor haar kinderen en voor haarzelf, boetseren, al haar hobby's maken haar tot een ware kunstenares.

 

Daarnaast heeft Judith een onvermoeibare inzet en aandacht voor anderen. Zij is een  liefdevolle echtgenote, moeder en oma, en heeft nu met zachteherinneringen.nl al haar passies met plezier weten te bundelen.

Ieder item is samengesteld uit kleding en/of andere stoffen. Allen met een persoonlijk verhaal en een eigen betekenis.  Bekijk hieronder een greep uit het atelier of klik hierboven in het submenu op de juiste categorie voor nog meer voorbeelden. Neem contact op via e-mail voor een nieuwe aanvraag

'Ieder stuk is uniek en handgemaakt door Judith.'